What we do

PIP is een uniek en creatief full service cateringbedrijf. PIP creëert spraakmakende gerechten die elke gast zullen verrassen. En PIP doet meer.
Elk aspect van een bijeenkomst of evenement dat PIP verzorgt, wordt tot in het kleinste detail afgestemd op de doelstelling van de
opdrachtgever. Niets is voor PIP onmogelijk, wij implementeren uw product of gedachte goed in al onze culinaire uitspattingen en ideeën.

Full service cateringbedrijf houdt onder meer in: Samenstelling van een uitgebalanceerd menu. Verrassende presentatie van amuses en gerechten. Wijnadvies , ontwerp van eten en drinken op maat. Levering van meubilair, decoratie, serviesgoed en glaswerk.
Opbouw van mobiele keukens en overige facilitaire ruimten. Planning en coördinatie tijdens het event. Goed getraind en gemotiveerd personeel.

PIP zakelijk

De doelstelling en de gasten van uw evenement stellen wij centraal. PIP inventariseert de uitgangspunten en vertaalt die naar een op maat gemaakt concept, zodat de juiste sfeer en emotie tijdens het evenement voelbaar is. De voorbereiding, uitvoering en nazorg gebeuren professioneel en gastvrij. Resultaat; een succesvolle bijeenkomst, waar niet alleen de presentatie van eten en drinken, maar ook de planning, de decoratie van de locatie en de verzorging van de gasten tot lang na het evenement onderwerp van gesprek zullen zijn.

PIP verzorgt onder meer bedrijfsfeesten, relatie-evenementen, zakelijke seminars, personeelsfeesten, winkelopeningen, productpresentaties, filmpremières, lunches, borrels, diners en recepties vanaf 20 personen.

PIP heeft gewerkt en werkt voor o.a
Rob Peetoom,  De Rode Hoed, Het Ketelhuis, Fudge, Nr 4, MV Media, Cório, Redken, Babyliss, Essence & Catriche, Boss, Hoens broadcast facilities, Wijnkoperij Okhuysen, DPA, Hudson, Features Creative, Cadenza films,  Lichtplanners, Van Lanschot bankiers,  Gemeente Heemstede, Simple PR en vele anderen…

PIP particulier

Uw gelegenheid en de gasten zijn de uitgangspunten voor een bijeenkomst in privésfeer. Om de juiste beleving te creëren spelen de kleinste details een grote rol. PIP stelt naast de gasten ook de gastheer of gastvrouw centraal. De voorbereiding, uitvoering en nazorg gebeuren zorgvuldig en professioneel. Resultaat; een succesvolle bijeenkomst, waar niet alleen de presentatie van eten en drinken, maar ook de planning, de decoratie van de locatie en de verzorging van de gasten tot lang na het evenement onderwerp van gesprek zullen zijn.

PIP verzorgt (onder meer) huwelijksfeesten, bruiloften, verjaardagen, kinderfeesten, tuinfeesten, lunches, high tea’s, borrels, walking dinners, sit down dinners en recepties vanaf 20 personen.

Bart Kuipers;
Wij hadden het idee om een (tuin) feest te geven. Uitgangspunten waren dat het een bijzonder feest moest worden met muziek en lekkere hapjes. Uiteraard zijn de kosten van dergelijk feest niet onbelangrijk, het moet wel redelijk blijven.
Op advies van een kennis zijn wij in contact gekomen met Pip. Prettig was de voorbespreking, ze begreep snel wat we bedoelden en hoe we het voor ogen hadden. Het voorstel van Pip week toch iets af, maar was veel geraffineerder dan dat wij bedacht hadden. Het was een culinaire hoog standje, bijzonder van opmaak. We hadden allerlei tapas, bijzondere kazen en warme hapjes.
Ook werd er gebruikgemaakt van de buitenkeuken.
Ons feest was  zeer geslaagd! leuke mensen, muziek en… zeer goede catering.

PIP sfeerconcepten

PIP realiseert ook sfeerconcepten op maat. De opdrachtgever heeft een doel voor ogen. PIP werkt vanuit die doelstelling naar een sfeerconcept, waarin merk en merkwaarden van de opdrachtgever worden meegenomen. Geïnspireerd door de laatste trends op het gebied van eten en drinken, decoratie, interieur en fashion, worden ideeën geopperd. De beste ideeën worden uitgewerkt en voorgelegd. Samen met de opdrachtgever komt PIP tot een concreet sfeerconcept. Resultaat: een fantastisch evenement met een duidelijke doelstelling, overgoten met PIP’s magic, zodat de juiste snaar tijdens het evenement geraakt zal worden. 

Bij sfeerconcepten worden onder meer de volgende zaken onder de loep genomen; de indeling van de ruimte, licht- beeld en geluid, interieur en meubilair, decoratie en bloemsierkunst, food en drink design, styling personeel, haar en make-up.

PIP food en drink design

Het op maat ontwerpen van verbluffende gerechten, hapjes en drankjes is de basis waarmee PIP haar reputatie heeft opgebouwd. Stijl is iets wat PIP echt begrijpt. PIP wil graag voor iedere gast een nieuwe culinaire creatie verzinnen. Daarbij is PIP altijd op zoek naar nieuwe en ronduit prachtige manieren om haar eten te presenteren en te serveren. PIP gaat niet uitsluitend over eten, wij weten ook hoe ongelooflijk belangrijk drankjes voor een feestje zijn. Een diner wordt spectaculair zodra het heerlijkste eten gecompleteerd wordt door fantastische wijnen. PIP geeft dan ook professioneel wijnadvies op maat.
Een feest of event wordt echt te gek met “custom made” cocktails. PIP levert de hipste bars en verzint de lekkerste cocktails in de mooiste glazen.

Dit is waarmee PIP zich onderscheidt van anderen; verbluffend decor, prachtige styling, spraakmakende hapjes en drankjes en waanzinnige menu’s die naar meer smaken.